Još jednom dokazao da je ljudina!

Svaki put kada kroči na teren, Novak Đoković, pokazuje svoje izuzetne teniske kvalitete. Novak nije samo suvi profesionalac, milion puta je dokazao da je dobar čovek i veliki humanista. To je još jedanput dokazao i u Torinu na Završnom masters turniru.

Novak Đoković svoje slobodno vreme u Torinu izdvojio je kako bi se upoznao sa svojim velikim fanom. Reč je o Lorencu Petriniju. Lorenco je svoju ljubav prema Novaku Đokoviću preneo na papir i naslikao sliku posvećenu najboljem teniseru svih vremena.

Za mene, napraviti crtež rukom sa svim detaljima koje treba uzeti u obzir i poteškoćama koje sam imao, uglavnom zbog moje bolesti, bio je zaista podvig. Nakon nekoliko meseci sa upornošću, mentalnom snagom i odlučnošću, završio sam ga. Kao što to radi moj idol Nole. Ovo je moj poklon za koji se nadam da ću mu jednog dana lično dati – napisao je Lorenco.

Stigla je ta vest do Novaka Đokovića. Novak je doneo odluku da se upozna sa talentovanim Italijanom. I to nije sve pošto mu je srpski as platio dolazak u Torino, smeštaj i karte za duel protiv Janika Sinera.

To se i dogodilo, a mladić je bio oduševljen Đokovićevim gestom.
Bio sam gost Novaka Đokovića dva dana i ispunio sam svoj san. On i njegov tim su bili fantastični, nikada neću prestati da budem zahvalan zbog ovoga. Nadam se da ćemo da se vidimo uskoro – poručio je Lorenco nakon što je upoznao Đokovića i gledao njegov meč protiv Janika Sinera.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije