Igor Duljaj više nije trener Partizana!!!

Na sednici upravnog odbora ovog kluba, odlučeno je da Igor Duljaj više nije trener Partizana. Do kraja sezone Igora će zameniti Albert Nađ.

Upravni odbor Partizana imao je telefonsku sednicu. Sednica kluba trajala je dva sata. Pričalo se samo o statusu Igora Duljaja. Svi članovi su bili za smenu. Jedino se vodila polemika ko će zameniti Duljaja na klupi do kraja sezone. Nekim članovima uprave se nije dopala ideja da Duljaja zameni Albert Nađ.

Neki članovi uprave smatrali su da Nađ ne može da razmrda ekipu, ni da donese nešto drugacije, a poraz od Vojvodine u četvrtak bi mogao skupo da kosta ekipu. Ipak, prevagnula je odluka da dođ do promene – rekao je za Informer izbor blizak klubu.

Povodom svoje odluke o smeni doskorašnjeg glavnog stretega Fudbalski klub Partizan je izdao saopštenje.
Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti.

„Fudbalski klub “Partizan“ obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sednici jednoglasno doneo odluku o smeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata.
Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera.
Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba.
Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri.“

Ova odluka sigurno neće obradovati navijače Partizana. Igor Duljaj ima veliku podršku navijača i jedan je od retkih kojima navijači skandiraju ime u zadnjih 15 meseci. Poznato je da navijači Partizana bojkotuju utakmice na kojima je Partizan domaćin. Već nekoliko godina oni traže smenu uprave.