Ivaniševiću pozlilo pred polufinale Ju-Es opena

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra polufinale Ju-Es opena. Nekoliko sati pred duel sa Amerikancem Benom Šeltonom desila se nepredviđena situacija.

epa08482436 Croatia’s Goran Ivanisevic (R), the coach of Serbia’s Novak Djokovic (L), reacts prior to the start of the Adria Tour tennis tournament in Belgrade, Serbia, 13 June 2020. The Adria Tour will be held until 05 July in Serbia, Croatia, Montenegro and Bosnia. EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Usled velike vrućine u Njujorku, Đokovićevom treneru Goranu Ivaniševiću je pozlilo. Legendarni hrvatski teniser, Goran Ivanišević, je oko 11 sati po lolaknom vremenu izašao na teren sa sinom. Goranov sin takođe trenira tenis. Njih dvojica su sparingovali skoro sat vremena po velikoj vrućini. Posle sat vremena je došao Đoković, pa je Ivanišević i sa njim trebalo da odradi trening.

Prvih pola sata Novak se zagrevao. Ivanišević je došao da servira Novaku. Prvih dvadesetak servisa sve je bilo u redu. Odjedanput je Goranu pozlilo. Nije mogao da stoji na nogama.

Goran je odmah otišao u hlavdovinu i seo, a pritrčao je Novakov fizioterapet Miljan Amanović i doneo mokar peškir i vodu.

Uskoro su dotrčali i Novak i kompletan Novakov stručni štab. Goran se ubrzo oporavio ali više nije nastavljao trening. Ostao je da sedi u hladovini, a Novak je nastavio da trenira.