Drama u Nici: Fudbaler (22) preti samoubistvom

Francuski mediji pišu da mladi fudbaler Nice Aleksis Beka Beka preti da će izvršiti samoubistvo. Nalazi na vijaduktu Manjan na autoputu M8 i preti da će skočiti sa visine od 100 metara.

Prema prvim informacijama, sumnja se da se na ovakav potez odlučio zbog raskida.

Aleksis Beka Beka je 22-godišnji fudbaler koji je prošle godine stigao iz moskovske Lokomotive za 12 miliona evra. U ruskom klubu mu je trener bio i naš Marko Nikolić.

Klub je otkazao sve medijske aktivnosti koje su bile zakazane za danas. Na mesto događaja su poslali psihologa. Trening fudbalera je održan po planu.

Na licu mesta su i policija i vatrogasci. Svi pokušavaju da ga ubede da se vrati na sigurno. Kontaktirana je i njegova bivša devojka koja bi trebalo da pristigne.

Saobraćaj je usporen u jednoj traci, dok je u drugoj usporen što je dovelo do kilometarske kolone.

Aleksis Beka Beka (22) je francuski vezista koji je karijeru započeo u Kanu. Prošle sezone je nastupio na 14 utakmica u Ligi 1, a ove još uvek čeka na prve minute. Prošao je sve mlađe francuske selekcije. Bio je i deo olimpijskog tima „trikolora“ u Tokiju.

Poslednje vesti iz Nice kažu da se fudbaler Nice Aleksis Beka Beka, koji je pretio da će izvršiti samoubistvo, nalazi na sigurnom.