Bivši golman Partizana na meti navijača Al Hilala. Stojković zasut predmetima sa tribina.

Vladimir Stojković je fudbalski golman, jedan od retkih koji je branio i za Crvenu zvezdu i za Partizan. Rođen je u Loznici 1983.godine. Njegova majka Kosa Stojković bila je reprezentativka Jugoslavije u bacanju diska. Vladimir je bivši reprezentativac SR Jugoslavije i Srbije. Danas u 41.godini uspešno brani za ekipu Al Fejha iz Saudijske Arabije.


Vladimir Stojković ukrao je šou Nejmaru. Pred punim stadionom predstavljen je Nejmar, brazilac koji je došao kao veliko pojačanje. Al Fejha je odigrala nerešeno sa Al Hilalom zahvaljujući bravurama iskusnog srpskog golmana (1:1). Stojković je primio samo jedan gol od tima koji je predvodio Sergej Milinković-Savić, pa je posle meča nastao potpuni haos.

Stojković je želeo da proslavi svoju dobru partiju. Raširenih ruku okrenuo se ka publici. To se nije dopalo ni igračima, a ni navijačima Al Hilala. Igrači Al Hilala jurili su ga po terenu i tražili da prestane da slavi i da spusti ruke. Vladimir je to odbio i nastavio je da slavi. Saigrači i neki igrači protivničkog tima uspeli su da ga sklone.

Na povrataku u svlačionicu navijači domaćeg tima su ga gađali čim god su stigli. Stojković je podigao ruke i pokrio lice kako ga ne bi pogodili u glavu. Uspeo je da uđe u tunel.

Ekipu Al Fejha sa klupe predvodi Vuk Rašović, a u ekipi je i Milan Pavkov bivši napadač Crvene zvezde.