Vrhunski biciklista kolima pregazio suprugu olimpijku

Dvostruki svetski šampion u vožnji na hronometar, Rohan Denis (33) uhapšen je zbog sumnje da je ubio suprugu, inače višestruku olimpijku Melis Hoskins (32).

Vrhunski biciklista je suprugu namerno pregazio kolima i to na nekoliko metara od porodičnog doma! Izveštaj iz policije kaže da je nesrećna Melisa preminula u bolnici od zadobijenih povreda.

„Nešto posle 20 časova u subotu, 30. decembra, policija i hitne službe pozvane su na Avenel gardens roud zbog dojave da je ženu udario auto. Žena iz Medindieja potom je s teškim povredama prevezena u bolnicu Rojal Adelejd. Nažalost, preminula je u bolnici tokom noći. Policija je odmah stigla na mesto nesreće zajedno sa detektivima, kako bi bilo utvrđeno pod kojim okolnostima se dogodila tragedia. Vozač je bio poznat nesrećnoj ženi i nakon kraće istrage 33-godišnji mušmkarac iż Medindieja je uhapšen i optužen sa ubistvo nemarnom vožnjom”, piše u saopštenju policije.

Organi reda nisu otkrili identitet uhapešen osobe, ali su australijski mediji ubrzo otkrili da je reč o Melisinom mužu Rohanu. Rohan je pušten iz zatvora uz plaćenu kauciju, ali ima obavezu da se u martu pojavi pred sudom.

Rohan Denis je dva puta bio šampion sveta u vožnji na hronometar. Rohan ima i dve olimpijske medalje.

Melisa je takođe bila veoma uspešna biciklistkinja. Njoj je na Olimpijskim igrama u Londonu za dlaku izmakla medalja, ali je osvojila Svetsko prvenstvo oborivši svetski record.

Rohan i Melisa su se venčali 2018. i imaju dvoje dece.