Umro fudbaler, imao je samo 34 godine.

Čarli Straton, engleski fudbaler preminuo je u 34. godini. Razlog smrti još nije poznat.

Čarli Straton je igrao u brojnim klubovima engleskih nižih liga. Najpoznatiji klub čiji je dres nosio je AFC Vimbldon, naslednik nekadašnjeg Vimbldona. Igrao je još i za Mejdenhed, Alderšot, Brejntri taun, Hejs and Jeding junajted i Slou Taun.


-„Mnogo smo tužni zbog smrti našeg bivšeg igrača. Najiskrenije saučešće upućujemo Čarlijevoj porodici i prijateljima u ovom teškom momentu“, poručili su iz Vimbldona.

Čarli Straton je karijeru počeo u Čalfont Sent Piteru. Za Čalfont je igrao šest godina i i na 125 utakmica postigao 81 gol. U ovom klubu je i završio karijeru.
-„Reči ne mogu da opišu nepodnošljivu tugu koju osećamo nakon Čarlijeve smrti. „Ugasilo se svetlo“ u našem klubu i svima onima koji su poznavali Čarlija“, stoji u saopštenju Čalfonta.

Navijači su tužni i zatečeni užasnim vestima: “Ostao sam bez reči. I razmišljati o odlasku nekog tako mladog, a kamoli saigrača i to prave, vredne osobe… Uništen sam. Misli su mi uz njegovu porodicu i prijatelje“, „Imao je samo 34 godine, sjajan momak, pamte ga u Vimbldonu“, „Bio je mlad, počivaj u miru“, „Tužne vesti“, komentari su navijača na društvenim mrežama.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije