Sve je manje razumevanja pristalica za lošu igru crveno-belih. Delije igračima: Marš u tunel

U utakmici Super lige šampion Crvena zvezda dočekala je učesnika Lige Evrope TSC. Na kraju podela plena – 1:1. Rezervista Ifet Đakovac je u nadoknadi utišao Marakanu. Tačnije, naterao je Delije da negoduju prema pulenima.

Branilac titule sada zaostaje šest bodova za liderom Partizanom.

Do samog kraja meča smo kontrolisali utakmicu. Iz jednog napada smo primili gol. Radili smo veoma naporno kako bismo trijumfovali na večerašnjoj utakmici. To je fudbal, ovo je težak trenutak za nas. Neophodno je da budemo efikasniji – istakao je Bahar.

Okliznula se Zvezda treći put ove sezone. Posle dva poraza, usledio je remi sa TSC-om, što je napravilo ozbiljan bodovni zaostatak za Partizanom u trci za titulu.

Iz utakmice u utakmicu ekipa deluje raštimovano. Utisak je da svaki igrač igra za sebe, stihijski ulaze u šanse u nadi da će prevariti protivnika. Bilo je pitanje trenutka kada će „delije“ izgubiti strpljenje i početi da teraju i igrače i trenera koji je doveden da napravi čudo u Evropi, a ne da se muči u domaćim okvirima.


Ovo večeras bila je kap koja je prelila čašu.

Navijači Crvene zvezde nisu imale milosti prema igračima, nakon remija crveno-belih sa TSC-om (1:1). Poruke „Igrate ko pi*ke“ i „Marš u tunel“ jasno im stavile do znanja šta misle o njima. Poruka je poslata i treneru Baraku Baharu.

Uvek su igrači govorili kako njih ponekad kritikuju navijači za zapada, ali nikada oni „pravi“ sa severne tribine. Večeras su dobili vrlo jasnu poruku sa severne tribine. I ne samo igrači. Dobio je žuti karton i Barak Bahar, a znaju dobro upućeni u dešavanja na „Marakani“ da nikakav ugovor ne može da sačuva trenera ako ga tribina počne terati.