Srđan Đoković najavio kraj Novakove karijere!

Penzija je zabranjena tema u taboru Novaka Đokovića. Kada će se povući zavisi samo od njega i njegove želje da nastavi da igra tenis. To kao što je i Novak rekao zavisi i od rezultata. Jer kako je i sam rekao teško se povući kad igraš dobro i pobeđuješ.

O tome je govorio i otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković. Srđan je učestvovao u jednom dokumentarcu o Novaku i rekao da je izvesno da će kraj karijere njegovog sina brzo doći. I da je po njegovom mišljenju, Nole već trebalo da prestane da se bavi tenisom.

Njegovi roditelji, Srđan i Dijana, mišljenja su da bi on trebalo uskoro da prestane da se bavi tenisom. Oni su ga ostali željni, kao uostalom i cela porodica. Porodica bi želela da provodi više vremena sa Noletom.

Srđan Đoković je istakao da bi voleo da njegov sin uskoro završi karijeru.
Da neki mladi, drugi zauzmu svoje mesto, pa da on polako… Ne da je kraj, ali za jedno godinu i po dana… Moja je želja kao oca, odnosno ja sam mislio da odavno treba da prestane da se bavi ovim strašno teškim poslom. Ovo nije sport, ovo je strašno težak posao, u svakom pogledu i fizički i psihički. Jer on od života ima i dalje vrlo malo jer je on maksimalno posvećen ovom poslu, evo već 30 godina i ne odustaje od toga ni makac – istakao je Srđan Đoković.

Sve moje želje je Novak već ispunio pre sedam-osam godina. Ovo ostalo je sve bonus neverovatan. Ali to nije ceo njegov život, tenis je samo jedan segment njegovog života. On će tek biti priznat i poznat u svetu po tome šta bude radio posle ovog sveta tenisa iz kojeg će izaći, nadam se, sledeće godine.

Novak je na priču o kraju bio jasan.

Neću da lažem da nisam pomislio i ja o povlačenju i kako bi to izgledalo, ali još imam benzina u sebi. Videćemo koliko će to trajati, nemam nikakav datum i dosta zavisi i od fizičkog stanja-rekao je Novak.