Šokantni detalji! Ko je pomagao navijačima Dinama? (Video)

Policija u Grčkoj i dalje traga za ubicom navijača AEK-a, koji je stradao tokom navijačkog obračuna pristalica grčkog AEK-a i Dinama iz Zagreba. Uhapšen je veliki broj navijača Dinama nakon krvavog pira. Grčki portal „Newsit“ piše da su među 105 uhapšenih huligana tri Grka, a policija traga za još oko 50 pripadnika „Bed blu bojsa“. Od svih uhapšenih huligana je uzet DNK.

Uhapšeni Grčki navijači su navijači Panatinaikosa. Navijači Panatinaikosa su, prema policijskim izvorima, odveli navijače Dinama u „Novu Filadelfiju“. To je kvart u kojem se nalazi stadion AEK-a. Oni su navijačima Dinama bili vodiči.
Dva uhapšena Grka su iz Marusija, a jedan je iz Nove Smirne. Jedan od njih trojice je već ranije hapšen zbog pridruživanja „zločinačkoj organizaciji sa navijačkim poreklom“.

Grcima ne gine zatvor. U Grčkoj je na snazi zakon po kome navijači mogu da budu optuženi za udruživanje u zločinačku organizaciju, a to može biti slučaj i sada. Zbog ubistva navijača Arisa 12 navijača PAOK-a osuđeno je na dugogodišnje zatvorske kazne.

Dinamovi navijači koji su napali Grke bili su obučeni u crno. Bili su naoružani sa noževima, sekirama, palicama.
Na jednom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako navijači dolaze na mesto zločina, vidi se da su koristili razne palice, čekiće, daske, čak i lance… Pojedinci su na glavama nosili kacige i maske.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije