Skandal potresa Dinamo: Jedan od pripadnika Bad Blue Boysa vratio se s igračima iz Grčke avionom

Svet je u šoku ispratio dešavanja iz Atine početkom avgusta. Tada je život izgubio 29-godišnji navijač AEK-a, Mihalis Kaculis.
Huligani iz Zagreba su mu oduzeli život, a grčke vlasti su odmah krenule u potragu za njegovim ubicom.

Ubica još uvek nije pronađen. Hrvatski magazin „Nacional“ tvrdi da Dinamo već dugo krije jednu stvar vezanu za ovaj slučaj.

U najnovijem izdanju magazina piše da je od izvora bliskog rukovodstvu Fudbalskog kluba Dinamo, saznao da je ceo klub već mesec i po dana na iglama u strahu od curenja informacija u javnost o tome kako je avgusta 8. kada se u avionu sa kompletnom ekipom Dinama, nalazio „čudan putnik”. U tom avionu se nalazio jedan „slijepi putnik“.

U Grčku su putovala 64 člana Dinamove delegacije. Iz Atene se vratilo njih 65. Taj slijepi putnik, 65. osoba u avionu, bio je jedan od pripadnika Bad Blue Boysa, piše Nacional.

Rukovodstvo Dinama mu je dalo Dinamovo odelo, i čarter letom sa igračima odvezla u Zagreb. U pitanju je, kako piše Nacional, Dino Kordić, sin Željka Kordića, službenika i poslanika u Skupštini Dinama.

Kordić je u Atini zvao prvu damu Dinama Vlatku Peras. Ona je po njega poslala dva čoveka. To je prema hrvatskom magazinu Kordić potvrdio policiji. Pre nego što su ga pokupili Kordić se sakrio u grmlju nakon masovne tučnjave. Ovo sve liči na neke scene iz krimi filmova.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije