Rukometni klub Zagreb iskoristio Prijovićku zbog meča u LŠ!

Pevačica Aleksandra Prijović je rasprodala četri Arene u prestonici Hrvatske. Rukometni klub Zagreb igra Ligu šampiona. Nažalost interesovanje je slabo iako su ulaznice besplatne.

Damir Kajba, fizioterapeut rukometnog kluba Zagreb, dosetio se kako da privuče veći broj gledalaca na meč svoje ekipe.
Na društvenim mrežama on je šaljivom objavom pozvao navijače na narednu utakmicu RK Zagreb. RK Zagreb igra protiv Alborga 12. oktobra u okviru četvrtog kola Lige šampiona.
-„Četvrti po redu! Dođi u Arenu Zagreb. Ne, nije Aleksandra Prijović, nego RK Zagreb igra četvrtu po redu utakmicu Lige šampiona s HC Alborg, kojeg predvodi jedan od najboljih igrača sveta, Mikel Hansen. Ako može Aleksandra (protiv dotične nemam ništa i sam slušam takvu muziku) napuniti Arenu Zagreb za ozbiljnu lovu, da vidim možemo li besplatno napuniti barem donji prsten Arene, kako bismo pogurali naše momke da probaju da osvoje važne bodove. Za one neodlučne, čuo sam iz prve ruke da će Aleksandra biti na utakmici, pa je to prilika za fanove da se slikaju i uzmu autograme. Što bi rekao moj prijatelj Vedran Mioč, laku noć Hrvatska ili Rvacka, svejedno! Utakmica je u četvrtak 12.10. u 18.45 sati. Prvih 100 koji dođu imaju za nagradu osećaj da sport još nije umro…. Ulaznice besplatne!“, napisao je u objavi fizioterapeut Damir Kajba.

Nakon prva tri kola grupe A u Ligi šampiona rukometaši Zagreba imaju pobedu i dva poraza. Trenutno zauzimaju šestu poziciju. Ukoliko ostane ovako, Zagreb bi otišao u narednu fazu takmičenja, što bi bio veoma dobar rezultat za ovaj klub.

Za Zagreb igra i srpski reprezentativac Miloš Kos.

Aleksandra Prijović će nakon tri spektakularna koncerta u Beogradu održati čak četiri nastupa u Zagrebu. Karte za koncerte koji su zakazani za prvi, drugi, treći i četvrti decembar su se bukvalno razgrabile. Treba istaći da je sa četiri uzastopna koncerta u zagrebačkoj Areni Aleksandra izjednačila rekord Dina Merlina i nadmašila sve hrvatske izvođače koji su nastupali tu.