Otac fudbalera duguje pare čoveku bez ruka. Dug se razvlači već 25 godina.

Radniku Milanu Brkoviću mašina je otkinula ruku! To se se desio pre 26 godina. Pravosnažnom presudom povređenom čoveku 50.000 evra treba da isplati Dušan Đorđević otac fudbalera Filipa Đorđevića.

Nesrećni slučaj se desio 1996. godine. Nesrećni Milan radio je u firmi „Agromiks promet d. o. o.“ s Novog Beograda. Proizvodna hala nalazila se u Sopotu, gde se nezgoda i desila!

Nesrećni Milan je radio na crno. Radio je na mašini koja je drobila hranu za životinje. Prilikom sipanja ulja u nju mašina mu je uhvatila mantil i uvukla ga unutra! Od tada je čovek potpuni invalid.

Više od dve decenije čovek pokušava da izdejstvuje pravdu, ali bezuspešno. Sudije su presudile u korist nesrećnog radnika. U međuvremenu Dušan je svu svoju imovinu prebacio na treća lica kako bi izbegao da Brkoviću isplati štetu.
Sin čoveka koji nije isplatio Milana Brkovića, jedan je od uspešnijih srpskih fudbalera. Filip Đorđević sa suprugom Jovanom Švonjom i dvoje dece živi u Italiji. Često objavljuju fotografije na kojima se može videti da uživaju u luksuzu.

Majka bivšeg fudbalera FK Crvena Zvezda Filipa Đorđevića hapšena je 2021. godine zbog sumnje da je u saučesništvu izvršila krivična dela poreske utaje, zloupotrebe službenog položaja i zloupotrebe položaja odgovornog lica.

Fudbaler Filip Đorđević često je u žiži medijske pažnje i zbog svoje supruge, manekenke Jovane Đorđević. O njihom braku se često piše u medijima.
Jovana Švonja Đorđević je hapšena u Beogradu jer je vozila 196 km na sat tamo gde je ograničenje 80. Prilikom te vožnje u autu su bila i njihova deca od 4 i 6 godina.

Ima li pravde za radnika invalida?