Dobronamernost je jedna od osobina svojstvena samo čoveku.

Zaposleni u kompaniji Balkan Bet još jednom su na delu pokazali svoju humanost i solidarnost. Početak nove školske godine bio je povod da doniraju školski pribor za najmlađe kojima je pomoć potrebna.

Deca bez roditeljskog staranja, deca sa smetnjama u razvoju, kao i deca iz socijalno ugroženih porodica dobili su nove rančeve, sveske, pernice i ostali školski pribor.
Karavan humanosti i solidanorsti zaposlenih u kompaniji Balkan Bet posetio je Pirot, Beograd i Rumu.

Uz nesebičnu pomoć lokalne samouprave Pirot, karavan humanosti i solidanorsti posetili su Centru za socijalni rad u Pirotu. Centar za socijalni rad u Pirotu će dalje pribor distribuirati deci bez roditeljskog staranja.

U Beograd je donacija uručena Udruženju ratnih vojnih invalida opštine Palilula. Udruženje ratnih vojnih invalida će novi pribor podeliti deci članova ovog udruženja.

U Rumi je donacija uručena Ustanovi za pružanje usluga socijalne zaštite „Solidarnost“. Priliku da u svom radu koriste novi školski pribor imaće deca i mladi sa smetnjama u razvoju koji koriste usluge dnevnog boravka u ovom centru.

Jedna izreka kaže: “Dobronamernost je jedna od osobina svojstvena samo čoveku.“ A kroz ovu humanu akciju, svaki zaposleni u kompaniji Balkan Bet pokazao je da je čovek. Dobar čovek.

Kompanija Balkan Bet je posvećena davanju svog doprinosa društvu i zajednici, zbog čega će i u budućnosti nastaviti da kroz različite inicijative pruža podršku onima kojima je to najpotrebnije.