Ostvario je svoj san. Imao je seks nasred fudbalskog terena.

Dino Drpić je bivši hrvatski fudbaler. Rođen je u Zagrebu 1981.godine. Dino Drpić je u Dinamu igrao skoro deceniju i nastupio je više od 200 puta za „modre“. Posle Dinama karijera mu je išla silaznom putanjom. Ima i jedan nastup za reprezentaciju Hrvatske.

Na Županijskom sudu u Osijeku na suđenju Zdravku Mamiću jedan od svedoka tužioca bio je i Dino Drpić. Odmah je optužio Mamića za propali angažman u turski Bešiktaš.
„Ja sam odbio da mi Mario Mamić bude menadžer i drugi dan je moja guzica završila na naslovnici jer je Zdravko Mamić prosledio turskim medijima fotografiju kada sam ja na Poljudu pokazao guzicu navijačima Hajduka jer su mi vređali tek rođenog sina. Ceo posao propada, a umesto mene u Bešiktaš ide moj saigrač Gordon Šildenfeld“, ispričao je Drpić.

Drpić je govorio o problemima s kockom i dugovima. „Indeks“ prenosi da je ispričao da je Zdravko intervenisao kako bi mu pomogao da reši finansijske probleme.

Van terena Dino je bio poznat i po braku sa pevačicom Nives Celzijus.

Nives Celzijus hrvatska je pevačica, model, glumica i književnica rođena kao Nives Zeljković. Rođena je u Zagrebu 1981.godine.

Nives je objavila autobiografiju, Gola istina. Ona opisuje svoj život pre braka i u braku s fudbalerom Dinom Drpićem. Venčali su se u Las Vegasu u junu 2005. Te su iste godine u decembru dobili su sina Leona, a dve godine kasnije i ćerku Taišu.

Njena knjiga Gola istina je proglašena najprodavanijom u Hrvatskoj 2008.godine. Trebala je da dobije prestižnu nagradu Kiklop. Nagrada joj nije dodeljena zbog njene „loše“ reputacije i prošlosti. Nives je odgovorila pokretanjem sudskog postupka i odlukom suda nagrada joj je naknadno dodeljena.

Dino i Nives su se upoznali 2004. preko zajedničkih prijatelja. Ljubav je brzo planula. Zaručili su se nakon samo četiri meseca veze i dva meseca zajedničkog života.

Medeni mesec su obavili pre venčanja, otputovavši u Diznilend. Venčali su se daleko od svih bližnjih. Nives nije nosila belu venčanicu, već haljinu leopard uzorka. Dugu haljinu s dubokim dekolteom, načinjenu od poluprozirnog materijala. Sliku sa venčanja objavila je tek posle 15 godina.
Nives je svom dragom posvetila i tetovažu na donjem delu stomaka. Na tetovaži piše – ‘Propiedad de Dino’ odnosno ‘Dinovo vlasništvo’.
Dinamo je proterao Drpića iz kluba tako što je ga prvo pozajmio ekipi Karlsrue pa su ga ovi kasnije otkupili. Razlog je taj što su imali odnose na „Maksimiru“.

Dino je sredio da se upale svetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o se**u nasred fudbalskog terena. Bilo je veoma nevaljalo – rekla je svojovremeno Nives.

Dino i Nives su se razveli 2014. godine. Nikad nisu želili otkriti razloge razlaza.

Ostali su u dobrim odnosima zbog dece. Žive u istoj zgradi ali u dva stana. Nakon braka s Dinom Nives nikad nije javno pokazivala nove muškarce u svom životu.