Novak u Parizu slavio titulu. Osoblje restorana mu je pripremilo posebno iznenađenje /VIDEO/

Novak Đoković je osvojio masters u Parizu. Bilo je dosta navijača u dvorani Bersi koji su navijali za najboljeg tenisera sveta. Tu je naravno bila i Žuli Sojer, Francuskinja sa boravištem u Londonu. Žuli je najvatrenija navijačica Novaka Đokovića.

Nakon što je Novak radost podelio sa timom, potrčao je u zagrljaj svojim navijačima koji su u Bersiju bili predvođeni posebnom navijačicom koja prati Noleta godinama. Njeno ime je Žuli Sojer i ako ste odgledali makar jedan Novakov meč, sigurno ste je uočili u publici.

Ona je je Francuskinja, ali nekoliko godina živi i radi u Londonu. Po zanimanju je profesorka. Žuli obožava Noleta. On joj je veliki uzor. Žuli se trudi da na što više turnira uživo bodri svog idola.

Samo tokom ove godine bodrila je Novaka na svim grend slemovima. Sojerova je česta gošća i u srpskoj prestonici. Simpatična Žuli vrlo je komunikativna, pristupačna i vrlo je pozitivna osoba koja sa dosta strasti i divljenja priča o najboljem na planeti.

Pre nekoliko dana je bila u Beogradu, gde je snimila video kako sa Noletom na Gemaksu igra tenis. Snimak je vrlo brzo obišao svet.

Đokovic je odlučio da u Parizu, sa bliskim ljudima veče provede u jednom restoranu. Celo društvo bilo je sjajno raspoloženo, a posebno Nole.