Najpoznatija sportska novinarka porodila se i na svet donela devojčicu.

Najpoznatija sportska novinarka, za mnoge najlepša, Dileta Leota, porodila se u sredu ujutru i na svet donela devojčicu Ariju. Na društvenim mrežama objavila je prve zajedničke fotografije sa bebom i nevenčanim suprugom Lorisom Karijusom.

Loris Karius je rođen 1993.godine i jedan je od golmana Njukastla. Ljubitelji fudbala sećaju se Kariusa kao Kiks golmana još od onog nesrećnog finala Lige šampiona u kojem su njegove greške koštale Liverpul poraza od Real Madrida.

Magazin „Chi“ je pre dve godine objavio vest da se Dileta Leota sprema da stane na ludi kamen. Pisali su da će se atraktivna voditeljka, koja izveštava sa utakmica Serije A, uskoro udati za turskog glumca Džana Jamana, koji je inače poreklom sa Kosova. Pošto je raskinula ljubavnu vezu sa poznatim turskim glumcem Džanom Jamanom šuškalo se da je Dileta svog partnera prevarila sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

Atraktivna Italijanka je za Gezeta dello Sport istakla da preko leta pliva, preko zime skija, a odličnu formu održava zdravom ishranom.

Pre godinu dana italijanski novinari su pisali da je Dileta u vezi sa fudbalerom Đakoma Kavalijem.

Italijanska sportska novinarka Dileta Leota našla se i na meti lopova. Prelepa Leota je prilikom provale ostala bez nakita, osam satova, torbica i novca, i procenjuje se da su lopovi tom prilikom pored brojnih skupocenosti odneli i oko 150.000 evra. Lopovi su kasnije uhvaćeni. Grupu pljačkaša pod nazivom „Leteća banda“ činili su dvojica Srbina, jedan Hrvat, osoba sa Kosova i jedna Rumunka, objavili su mediji.

Dileta na Instagramu ima skoro 8 miliona pratilaca.

Dileta je bila u vezi i sa italijanskim bokserom Danijeleom Skardinom. Povezivali su je i sa direktorom „Skaj sport“ mreže Matea Mamija.

Jedna od najpoznatijih sportskih novinarki na svetu Dileta Leota je početkom godine javno objavila da čeka prvo dete sa svojim sadašnjim partnerom Lorisom Karijusom. Nekadašnji golman Liverpula sada je rezerva u Njukaslu, a njihova veza privlači mnogo pažnje i novinari ih prate na svakom koraku.
Malena Arija je stigla na ovaj svet na mamin rođendan.

„Ti si najbolji poklon koji sam mogla da zamislim“, napisala je na svom Instagram profilu voditeljka za kojom uzdišu muškarci širom sveta.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije