Monfis tražio autogram od Đokovića

U osmini finala Sinsinatija Novak Đoković je pobedio Gaela Monfisa. Monfis je „stara mušterija“ Novaku Đokoviću i njihovo, rivalstvo traje već 18 godina. Prava reč za njihove međusobne duele je dominacija Novaka Đokovića. Monfis nikada nije uspio da ga savlada u karijeri.

Ovo je bio njihov 19. međusobni meč i 19. pobeda Đokovića. Skorom od 19:0 napravio svetski rekord po najdužem nizu pobeda protiv jednog rivala, a da nema poraz u međusobnim duelima. Dosadašnji rekord Novak je delio sa Rafaelom Nadalom, koji protiv Rišara Gaskea ima 18:0 u međusobnim duelima.

Nakon meča Francuz je imao i šmekerski potez. Monfis je želio da ima uspomenu i na ovaj negativan rekord. Monfis je od Novaka tražio autogram na majici. Tražio je autogram na majici u kojoj je protiv njega odmerio snage po 19. put u karijeri.

Đoković se našalio na samo sebi svojstven način. Đoković se potpisao i uz broj 19, kao i datum odigravanja meča dodao šaljiv komentar.
„Izvini, ali nije mi žao“,napisao je Novak uz smajlić.

Naravno Monfis se nije naljutio na prijatelja.
„Možda ovo nije bio meč kojem sam se nadao protiv GOAT-a, ali mi je ipak čast i zadovoljstvo da se suočim sa Novakom Đokovićem“, napisao je Monfis.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije