Luka Modrić na pragu povratka u Dinamo!

Tokom zimskog prelaznog roka u komšiluku – u Hrvatskoj bilo je izuzetno zanimljivo. Dovođenjem Ivana Perišića splitski Hajduk potvrdio je šampionske ambicije. Od najvećeg rivala – Dinama, ukrali su Josipa Brekala zbog čega na „Maksimiru“ ubrzano smišljaju osvetnički plan za naredno leto.

Dinamo već sada u Zagrebu razmišlja o potezima koje će povući tokom narednog prelaznog roka. Zimus je na vratima „Maksimira“ bio Dejan Lovren. Iskusi štoper očigledno neće biti jedini povratnik u Dinamo. Na meti aktuelnog šampiona je i Luka Modrić prenose hrvatski mediji!

Luki Modriću jednom od najboljih vezista svih vremena ugovor sa Real Madridom ističe na leto. Kako stvari stoje „blankosi“ mu neće ponuditi produžetak saradnje i toga su na „Maksimiru“ svesni. Prvi čovek Dinama – Mirko Barišić, navodno je kontaktirao Luku Modrića i poručio mu da su mu vrata u matičnom klubu otvorena te da bi svi želeli da ga naredne sezone vide u dresu „modrih“.

Hrvatski mediji pišu da se Luka Modrić zainteresovao za ponudu iz Zagreba. Po njima pregovori će biti intenzivirani u narednim nedeljama i postoje velike šanse da se proslavljeni hrvatski reprezentativac nakon punih 18 godina vrati na „Maksimir“.

Modrić će tokom leta imati mnogo ponuda. Za Luku se zanimaju mnogi klubovi sa Bliskog istoka i iz Amerike. Koliko će Dinamo imati šansi da se financijski suprostavi bogatim klubovima pitaju se i najvatreniji navijači Dinama.

Nije tajna da Luka Modrić u planu ima nastup na Mundijalu 2026. godine. Zbog toga je i odbio ponudu Karla Anćelotija da se na kraju sezone pridruži njegovom stručnom štabu. Luka ima cilj da ostane na vrhunskom nivou i to je šansa Dinama.