Kaća Grujić pati za suprugom, Gobeljić je ostavio

Fudbaler Marko Gobeljić nije više fudbaler Crvene zvezde. Posle šest godina i isto toliko titula po želji novog trenera Zvezde morao je napustiti klub. Otišao je u Grčku. Napustio je Beograd i ostavio ženu i ćerku.

Fudbaler Marko Gobeljić nedavno je proslavio rođendan u Grčkoj. Iznenađenje mu je servirala supruga, pevačica Katarina Grujić. Katarina Grujić je iznenadila supruga i da mu priredila spektakl koji će zauvek pamtiti.
Samo sam kupila kartu i odletjela na dva dana da ga iznenadim i stvarno nam je bilo prelepo i emotivno. Takvi su poslovi, sve što radimo – radimo zbog naše budućnosti”, kazala je Grujić.

Fudbaler je napustio Beograd zbog karijere. Supruga i kćerka su ostali u Srbiji, pa sada žive na dve adrese. Lepa supruga fudbalera ne skriva da joj suprug nedostaje, te da nije navikla na ovakav život.
Od prvog trenutka kada sam stupila u vezu sa Markom nismo se odvojili, radimo sve zajedno i idemo svuda zajedno osim na posao, ali teško je kada ostaneš sam. Nema veze što su obaveze samo na meni, već zato što on meni jako nedostaje – objasnila je Grujić.

Podsećanja radi, pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se 2. juna u crkvi u kripti Hrama Svetog Save, a zatim su u prestižnom hotelu, mladenci sa rodbinom i prijateljima do ranih jutarnjih sati slavili i provodili se.

Na svadbi su ispoštovani svi običaji.

Sve do odlaska Gobeljića u Grčku Marko i Katarina se nisu rastajali.