Jeziva ispovest bokserke iz zatvora

Devojka igrača američkog fudbala Džoša Rejnoldsa živi veoma teške trenutke u zatvoru. Služi zatvorsku kaznu u trajanju od 20 meseci. Zatvor služi zbog pljačke koju je izvršila na radnom mestu. Pre bokserske karijere je ukrala 52.000 dolara.

Australijanka Arabela Del Buso je rijaliti zvezda i starleta. Počela je boks karijeru pred sami odlazak na robiju. Anabela je stigla da odradi tek dva boks meča. Jedan meč je dobila, a drugi izgubila. Oba meča su odlučena odlukom sudija.

Devojka igrača američkog fudbala Džoša Rejnoldsa, Arabela Del Buso je rešila da otkrije novinarima svoje traume iz zatvora. Ona iz zatvora poslala pismo medijima. U pismu Arabela do detalja piše o teškim zatvorskim danima i problemima koji su za nju svakodnevni. Arabela je u februaru stigla na izvršenje kazne.

„Pretresi nisu samo traumatizovani, zbog njih se osećam poniženo jer svaki put moram da se skidam pred dva čuvara. Jedan stoji ispred mene, drugi iza. Onda moram prvo da podignem grudnjak i pokažem grudi, a nakon toga mi jedan od njih skine gaćice do kolena ili potpuno, pa moram da se sagnem, raširim guzu i dižem jednu pa drugu nogu“, napisala je Del Buso i dodala: „Osećam se nesigurno, strah me je da bi ostale mogle da saznaju ko sam. Prolazim kroz dane spuštene glave, ali svaki dan je sve teži. Neke stvari sam izostavila jer sam znala da će zaposlenici zatvora čitati pismo, nisam htela da znaju neke stvari koje bi mi ugrozile sigurnost.“