Jahao je po talasima Jadrana, sad jaše po stenama Durmitora!

Nakon letnjih avantura na crnogorskom i hrvatskom primorju, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, posetio je sa porodicom planinu Durmitor u Crnoj Gori.
Novak je sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom, boravio na Žabljaku. Posle Žabljaka porodica Đoković posetila je etno selo Katun na Durmitoru. Tu su proveli dva dana.

Rekorder po broju osvojenih Grend slemova se okušao i u jahanju konja. Pored Novaka konje su jahali i Jelena i deca. Upoznali su crnogorsku planinu i udisali sveži planinski vazduh. Posle jahanja u restoranu u okviru kompleksa pili prirodne i zdrave sokove.

Dragi prijatelji, najbolji među jednakima, Novak Đoković, poslednja dva dana je boravio je u našem domaćinstvu. Pre svega veliki čovek, humanitarac i najbolji sportista sveta, koji voli prirodu i ceni svaki ćošak našeg katuna. Imali smo priliku da budemo domaćini njemu i njegovoj porodici, što je velika čast za svakog čoveka. Hvala porodici Đoković na ukazanom poverenju, nadamo se da smo ispunili očekivanja. Radujemo se ponovnom susretu i čekamo ga raširenih ruku i otvorenog srca – navodi se na objavljenim fotografijama na instagramu etno sela Katun.

Među turistima na Durmitoru jahanje je najtraženija aktivnost koje nudi Etno Katun Durmitor. Osmesi na licima porodice Đoković govori u prilog tome koliko im je ova zajednička aktivnost prijala.

Đokovići su se ponovo vratili na primorje, a Jelena i Novak nedavno su uslikani u Tivtu, gde su prisustvovali koncertu Dine Merlina.

Na povratku na crnogorsko primorje su ga dočekali brat Marko sa njegovom devojkom i majka Dijana. Novak je kupio novu nekretninu u Hercg Novom.