Izboden bivši vicešampion sveta! Hospitalizovan sa teškim povredama.

Nekadašnji vicešampion sveta u kik-boksu, Arnel Bulić (22), izboden je u Bihaću u četvrtak uveče, objavio je portal „Dnevni avaz“. Navedeno je da ga je hladnim oružjem povredio mladić od 20 godina.

Kako prenosi „Srpskainfo“, Bulića je hladnim oružjem povredio, takođe mladić, star 20 godina. U policiji su potvrdili da su sinoć primili dojavu iz Kantonalne bolnice, nakon što su teško povređenog dovezle osobe koje su bile s njim u trenutku napada.

„Sinoć oko 23 sata obavešteni smo s CUM-a Kantonalne bolnice da je dovezen mladić A.B. starosti 22 godine da ima ubodnu ranu u predelu stomaka i da se radi o teškim telesnim povredama. Operativnim radnjama policija je došla do saznanja da je povređenom ranu nožem nanelo lice T.K. rođeno 2004. godine u Bihaću. To lice je pronađeno u porodičnoj kući sinoć nešto pre ponoći i lišeno je slobode. Istraga o ovom događaju je u toku, a postupajuća tužiteljica je ovo delo kvalifikovala kao ubistvo u pokušaju“, rečeno je Dnevnom avazu.

Arnel Bulić postao je viceprvak sveta u kik-boksu 2018. godine u Italiji. On je tada svom Bihaću doneo srebrnu medalju sa Svetskog prvenstva.