Fudbaler dotakao dno. Krivično ga gone zbog uvoza 1300 kilograma kokaina.

Kvinsi Promes, napadač Spartaka iz Moskve je zaista dotakao dno. Zovu ga „mali od skandala“. Napravio je niz skandala, a najpoznatiji je onaj pokušaj da ubije rođaka. Iz Holandije stižu vesti da će biti krivično gonjen zbog uvoza 1300 kilograma kokaina. Procenjuje se da je vrednost kokaina oko 65 miliona funti.

Kvinsi Promes je nekada igrao za Ajaks. Prošle godine je bio pod istragom holandske policije zbog navodnog pokušaja ubistva rođaka. Promes je pod uticajem alkohola napao svog rođaka jer je on navodno nekom iz njihove porodice ukrao novac i nakit. Proveo je nekoliko dana u pritvoru a spasio se zbog toga jer je rođak imao samo lakše povrede kolena i slučaj je prijavio nekoliko meseci kasnije.

Prema izveštaju hplandskog Državnog tužilaštva dve ture od po 650 kilograma presrela je policija u luci Antverpen. Promes koji je igrao za Sevilju i Ajaks, već je osumnjičen za trgovinu drogom i označen je za učešće u kriminalnoj organizaciji.

Promes je već dugo u Rusiji,sada traži rusko državljanstvo jer se nada da bi ga to zaštitilo od mogućeg progona u njegovoj domovini.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije