Devojka najboljeg igrača Mađarske kupovala je njegove dresove, bivša je teniserka

Fani Geček je devojka prve zvezde reprezentacije Mađarske i najskupljeg pojačanja Liverpula ovog leta Dominika Soboslaja.
Dominik Soboslaj fantastično je počeo sezonu na Enfildu. Postigao je dva gola, od kojih je jedan bio za pobedu u Liga kupu. I njegova prelepa plavuša je vrlo brzo privukla pažnju engleskih medija.

Liverpul je platio ovog leta čak 70.000.000 Lajpcigu za Dominika Soboslaja. Fani Geček je sa Dominikom otkada je on prešao u Lajpcig i ona mu je najveća podrška.
Fani je moj najveći obožavatelj. Kada sam prešao u Lajpcig, ona je još pre predstavljanja kupila klupski dres sa mojim imenom. Njena podrška mi je neverovatno važna – rekao je Dominik Soboslaj.

Fani Geček bila je talentovana mađarska teniserka. Dok je bila devojčica predviđali su joj blistavu karijeru, ali u profesionalnoj karijeri nije uspela. Okrenula se nekim drugim izazovima. Završava Međunarodnu poslovnu školu u Budimpešti, radi kao model i razvija sopstveni biznis.

Rođena je u Budimpešti 2001. godine. Pojavljivala se na naslovnim stranama nekoliko magazina u Mađarskoj. Reklamirala je mnoge poznate brendove širom sveta. Na društvenim mrežama prati je ogroman broj ljudi, preko 100.000 na instagramu i preko 10.000 na fejsbuku. Danas rekreativno igra tenis.