Aleksandar Aca Stojanović krio vezu sa voditeljkom

Aleksandar Aca Stojanović, poznati sportski komentator, na početku karijere bio je u ljubavnoj vezi sa poznatom voditeljkom. To su vešto krili od javnosti. Gotovo da se ništa ne zna u javnosti o privatnom životu popularnog komentatora. Informacija o njegovoj ljubavnoj vezi sa popularnom voditeljkom Natašom Miljković odjeknula je u medijima.

Aca je na BK došao 1995, a Nataša godinu dana kasnije. Oboje su bili mladi, lepi i ambiciozni. On je pre toga radio na Radio „Indeksu“ i u nedeljniku „Tempo“, a ona je još kao tinejdžerka pekla zanat na TV Studio B, da bi se na BK zaposlila nakon što je prošla audiciju. Aca i Nataša sretali su se na radnom mestu sporadično, s obzirom na to da su bili u različitim sektorima – on u sportskoj, a ona u informativnoj redakciji. Međutim, posle nekoliko godina su se zbližili i postali par. Delovali su veoma skladno i imali su mnogo zajedničkih tema i interesovanja, ali ipak su se rastali posle nekoliko meseci -objavio je list „Alo“pozivajući se poznati izvor.

Aca i Nataša ovu informaciju nisu komentarisali. Aca i Nataša su se pre izvesnog vremena posvađali u programu uživo dok je on gostovao u njenoj emisiji.

Nataša Miljković i njen kolega Aleksandar Aca Stojanović sukobili su se zbog toga što je Stojanović zaboravio da podseti gosta da dođe na unapred zakazano gostovanje u Natašinu emisiju, iako je nekoliko dana pre toga najavljen intervju sa njim.

Nataša Miljković bila je u braku sa glumcem Srđanom Timarovom. Ona sa glumcem ima sina. Pre nekoliko godina oni su se razveli.

Nataša Miljković i Srđan Timarov nikada nisu javno govorili loše jedno o drugom. Ostali su u prijateljskim odnosima.