Teniserka zapretila ocu da će ga ubiti!

Objavom na društvenim mrežama, Mari Osaka, uzburkala je tenisku javnost. Mari Osaka u objavi navodi da će ubiti svog oca ako nastavi da fizički zlostavlja nju ili članove njene porodice. Mari Osaka je starija sestra daleko poznatije Naomi.

Ona u emotivnoj objavi navodi da je godinama žrtva svog oca. Ona navodi da se njen otac nekontrolisano ponaša i često fizički nasrće na nju. Rešila je da tome stane na kraj.

Kako Mari ističe zlostavljanje je počelo još u detinjstvu. Odlučila je da ga prekine na bilo koji način. Napisala je da ukoliko ne prestane nakon njenog apela, spremna je čak i da ga ubije! To je kako je istakla njen način da pokuša da se odbrani od nasilnika koji fizičku snagu koristi da maltretira žene u porodici.

„Ja sam ćerka đavola. Želim svima da kažem koliko sam razočarana i gnevna zbog tebe, kao tate i ljudskog bića generalno. Izneverio si na svaki mogući način koji postoji. Maltetiraš me otkako sam bila mala i sada nastavljaš da maltretiraš moju majku. Nastavljaš da je emotivno zlostavljaš i ulaziš u našu kuću kao da je tvoja.“– navela je Mari.

Po rečima starije od poznatih sestra Osaka, njen otac Leonar Fransoa je kukavica i nasilnik, kojeg će ubiti ako ponovo pokuša da je prebije.
„Pišem ovo javno baš zato što si kukavica koja se krije iza fizičke snage koja ti dozvoljava da me izudaraš i našeg izbora da te ne prijavimo policiji. To je to, ja sam završila sa tobom, kada te sledeći put vidim, zvaću policajce. Shvati ovo kao pretnju. Zbog načina na koji si povredio moju porodicu, ne bih zažalila ni kada bi te policija ubila. Ako ponovo dođeš da mi pretiš da me prebiješ, uzvratiću ti i boriti se za nas obe. Ubiću te, ako me prvi ne ubiješ pištoljem koji nosiš kao sve kukavice. Zato slobodno napred, da vidimo kakav si čovek, mada od rođenja znam da si đavo. Bože, pomozi mi ako ponovo dođe“, dodala je bivša teniserka.

Mari Osaka se profesionalnim tenisom bavila od 2014. do 2021. godine. Nije imala veće uspehe. U karijeri je zaradila oko 90.000 američkih dolara. Najbolji plasman u singlu bilo joj je 280. mesto. Posle teniske karijere posvetila se umetnosti i modnom dizajnu.

Njena rođena sestra Naomi Osaka mlađa je godinu i po dana. Važi za jednu od najboljih teniserki svoje generacije. Bila je svetski broj jedan na WTA listi, a ima četiri osvojena grend slem turnira. Samo od turnira zaradila je preko 20 miliona američkih dolara.