Spasioci sprečili fudbalera da se ubije.

Drama koja je ovog jutra potresla Francusku konačno je okončana! Mladi fudbaler Nice Aleksis Beka Beka (22) parkirao je automobil u zaustavnoj traci na autoputu, stao na most i pretio da če skočiti sa 110 metara visine.

Deo autoputa je odmah zatvoren. Napravila se kilometarska gužva jer su vatrogasci, policajci i zdravstveni radnici satima pričali sa njim i pokušali da ga odgovore od strašnog čina. Njegov klub, Nica, poslao je i psihologa. Nakon napornih pregovora fudbaler je odustao od samoubistva.

Fudbalski klub Nica izdao je saopštenje nedugo pošto je igrač tog kluba Aleksis Beka Beka (22) pretio da će skočiti sa vijadukta u ambis. Srećom, spasilačke ekipe su ga odgovorile od najgoreg. Vatrogasci su sprečili tragediju, tako da je drama okončana.

Oglasio se i njegov klub, Nica. U saopštenju ističu da će dati sve od sebe da mu pomognu.
„Svima nam je laknulo što se sve završilo dobro po Aleksisa danas. On je na sigurnom i zbrinut je. Nastavićemo da poštujemo lekarsku privatnost i to isto tražimo od svih – da poštujete prava na privatnost našeg fudbalera. Ovde smo da mu pomognemo, svi u klubu“ poruka je predsednika kluba Žan-Pjera Rivera.