Najbolji košarkaš sveta drugi put postaje otac!

U Somboru se na Gradskom hipodromu održava Treći trkački dan. Na trkačkom danu učestvuju i grla iz štale najboljeg košarkaša na svetu Nikole Jokića.

Manifestacija i ove godine organizuje KK „Vojvođanin. Nikola Jokić je na hipodrom stigao u društvu kapitena Bogdana Bogdanovića, njegove sestre Bojane i ćerke Ognjene. Na hipodromu su i ostali članovi porodice Jokić, Nikolin otac Branislav, supruga Natalija, braća.

Kapitena Bogdana Bogdanovića je srdačno dočekao Branislav Jokić. Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović sedeli su zajedno i nazdravljali pivom.

 

Uoči početka takmičenja na hipedromu novinari Blica su saznali prelepu vest. Žena najboljeg košarkaša sveta, Natalija Jokić je trudna. Kako piše Blic, nakon ćerke Ognjene Nikola i Natalija će dobiti drugo dete.

Najveću pažnju na hipodromu na sebe je skrenula Natalija. Pokazala je stomak. Jasno da će jedan od najpoznatijih srpskih parova za nekoliko meseci dobiti novo dete.

 

Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije u Somboru prati trke konja. Trke konja Bogdan prati zajedno s trostrukim MVP NBA lige Nikolom Jokićem.

Konj Nikole Jokića je pobedio na jednoj od trka. Slavlju porodice Jokić se priključio i Bogdan Bogdanović koji je podigao pehar s njegovim timom.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije