Imao je milione a sad prosi na ulici

Delonte Moris Vest bivši je američki košarkaš. Igrao je na pozicijama plejmejkera i beka. Rođen je 1983.godine u Vašingtonu.
Na NBA draftu 2004. odabrali su ga Boston seltiksi kao 24. pika. Profesionalna karijera mu je trajala od 2004. do 2015.godine.

Delonte Moris Vest, bivša NBA zvezda, iza sebe ima tužnu životnu priču. Nakon sportske karijere je propao i završio kao beskućnik i ovisnik.

Snimljen je u Dallasu kako doslovno prosi na ulici za hranu. Vest iza sebe ima impresivnu košarkašku karijeru. Igrao je u Bostonu, Dalasu i Klivlendu. U karijeri je zaradio 16 miliona dolara.

Vest je otkriven bipolarni poremećaj. Odao se porocima, spiskao novac i život mu se sasvim raspao. Vest je sada beskućnik i ovisnik, a zbog stila života više je puta imao problema s policijom.

Vestu pokušao je pomoći Mark Kuban, američki milijarder i vlasnik Dalasa. Nažalost i on je odustao, a ovih dana je objasnio zašto je odustao od toga.

Odvedemo ga na odvikavanje na Floridu, a on uzme stvari, baci ih preko ograde i nestane – rekao je Kuban.

On je bolestan, ima bipolarni poremećaj. Za njega je to borba. Ovisnost je užasna stvar. A i mentalna bolest je užasna. On prvo mora želeti da mu se pomogne. Pokušao sam to. Znam da mu je teško, ali mu želim samo najbolje – rekao je Kuban koji je očito digao ruke od Vesta.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije