Bed Blu Bojsi iz zasede napali Špance

Huligani Dinama nastavljaju da divljaju! Pristalice Betisa su nove žrtve ozloglašenih Bed Blu Bojsa. Pristalice Betisa koje su prošle kroz pakao u Zagrebu.
Prema pisanju hrvatskog Večernjeg lista Bed Blu Bojsi su u utorak uveče iz zasede napali pristalice španskog kluba, a oni su sve prijavili policiji koja je momentalno izašla na lice mesta.

Policija je sa žrtava uzela otiske prstiju. Policija je obećala navijačima Betisa da će pokušati da povrati ukradene stvari. Nadležni organi su potvrdili da je napad došao od Bed Blu Bojsa iz zasede, jer je njihovo mesto okupljanja nedaleko odatle.

Žrtve su četiri navijača iz Španije, koja su doputovala da bodre svoj Betis na utakmici Lige konferencija.
Izašli smo iz taksija, tražili gde se tačno nalazi hostel. Odjednom nam se približio jedan muškarac i ljubazno nas upitao gde smo smešteni. Nakon što smo mu odgovorili je pozvao ostale koji su bili odne. Poprskali su nas suzavcem i počeli da nas tuku – rekao je navijač.

U napadu je učestvovalo barem osam maskiranih muškaraca. Navijačima su oteti ranci i dve Betisove zastave.
Oborili su me na pod i počeli da me šutiraju. Imam više modrica po nozi. Uspeli smo da pobegnemo – ispričao je mladić.

Večernji list piše da se sve desilo u Ilici 37 u blizini Trga bana Josipa Jelačića.

Sama policija nam je rekla da su nas napali Dinamovi ultrasi, jer se naš hostel nalazi samo nekoliko metara od njihovih prostorija – rekao je navijač.

Lakše povređeni gosti su rekli da će promeniti smeštaj i naglasili su ostalim Špancima da vode računa tokom svog boravka u Zagrebu. Prodato je oko 400 ulaznica gostujućim navijačima.