Nije ugradila silikone, ne nosi kilogram šminke na licu, nema nadograđenu kosu, a ni „urađene“ usne, a žena je najboljeg košarkaša.

Nikola Jokić proglašen je najboljim košarkašem na svetu. Uz takvog košarkaša obično ide izabranica koja iskače iz klasičnog šablona žene.

Natalija Maćešić je naizgled „obična devojka“. Nikola Jokić je oženio Nataliju Maćešić. S obzirom da se radi o košarkašu koji zarađuje milione, svi su očekivali da će pored sebe imati kakvu manekenku sa par stotina hiljada pratilaca na društvenim mrežama.
Jokić je oženio naizgled sasvim običnu devojku. Ali Natalija nije obična čim je uspela da zadrži srce najboljeg košarkaša na svetu.

Natalija i Nikola su počeli su da se zabavljaju još dok je Nikola igrao u Srbiji. Ali dva meseca nakon što su započeli vezu, Natalija je otišla da studira psihologiju u Ameriku. Malo posle Natalije i Nikola je otišao da igra u NBA.

Natalija je sa Nikolom pratila trke konja i išla na jahanje. Bila najglasnija na tribinama dok on igra, ponosna na njega i kada gubi. Bila je uz Nikolu i u njegovim pobedama i u njegovim porazima, deleći sa njim i radost i tugu.

Godinama su bili zajedno. Bile su to godine uzajamnog davanja i razumevanja. Nešto što već može ljubavlju da se naziva. Natalija nije ugradila silikone, ne nosi kilogram šminke na licu, nema nadograđenu kosu a ni „urađene“ usne…

Natalija je radila na sebi na malo drugačije načine. Natalija Maćešić nije bila od onih žena koje muškarcu služe da mu budu „ukras“. Jokić i Natalija znaju da postoje mnogo važnije stvari koje novac ne može da kupi. To su poštovanje, razumevanje, podrška, poverenje i žrtvovanje… Odnosno ljubav.

Nikola Jokić nije samo jedan od najboljih košarkaša na svetu već i jedan veliki gospodin. Nikola je znao da ima dijamant u rukama i kamenje ga nije zanimalo.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije