Crvena zvezda darovala bebe na Kosmetu

Svim bebama rođenim u intervalu od 1. do 7. januara u srpskim porodilištima na Kosmetu, Fudbalski klub Crvena zvezda je poklonio novogodišnje paketiće.


Ovim povodom Zvezda je izdala saopštenje. U skladu sa velikom brigom i ljubavlju prema stanovnicima Kosmeta Crvena zvezda je navela da nastavlja sa društveno-odgovornim i humanitarnim radom na startu 2024. godine.
Crveno-beli novogodišnji pokloni stigli su na adresu tri srpska porodilišta na Kosmetu, koja se nalaze u Kosovskoj Mitrovici, Gračanici i Pasjanu. Prve bebe rođene su prvog januara u dva sata i 35 minuta iza ponoći i 13 časova i 50 minuta, u pitanju su dečaci iz Štrpca i Slovinja, koji su na svet došli u porodilištu u Gračanici, a Crvena zvezda je odmah pokazala da je uz mališane od prvih trenutaka života – navodi Crvene zvezda.

Naš klub je i ovom prilikom poručio da će uvek biti uz svoj narod na Kosovu, koje je srce Srbije. Tradicija je najsnažniji motiv srpskom stanovništvu koje živi na svetoj zemlji, a Crvena zvezda je sa ponosom i zadovoljstvom obradovala roditelje i mališane od prvog dana u godini do velikog pravoslavnog praznika – Božića.