Uslovi korišćenja | sportnetwork
  • Instagram

Uslovi korišćenjaPortal www.sportnetwork.rs omogućava vam korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja. Korišćenjem bilo kog dela portala www.sportnetwork.rs smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, da su ih razumeli u celosti, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Autorska prava

Nećemo prikupljati vaše lične podatke prilikom posete našem portalu osim u slučaju kada ih lično obezbedite i prosledite ih nama. Informacije koje se sakupljaju se čuvaju automatski.

Ukoliko tokom posete sajtu www.sportnetwork.rs posetilac ne radi ništa osim kretanja kroz stranice i preuzimanja informacija, određene informacije se prikupljaju automatski. Ove informacije vas ne identifikuju lično. Na ovaj način (automatski) prikupljaju se sledeće informacije:

• Domen i IP adresa
• Tip browser-a i operativnog sistema pomoću kojih pristupate portal
www.sportnetwork.rs
• Vreme pristupa i trajanje posete
• Stranice portala koje posećujete
• Adresa sajta sa kog ste linkovali naš portal, ukoliko je to slučaj
• Sve informacije koje nam sami prosledite

Ukoliko nam sami pružite informacije slanjem e-maila, prosleđeni podaci biće iskorišćeni isključivo kako bismo mogli da vam lakše pomognemo. www.sportnetwork.rs neće davati ove podatke na uvid trećoj strani, osim u izuzetnim slučajevima kada je takva obaveza regulisana zakonom – tada će ovi podaci biti dati na uvid nadležnim državnim organima.

Linkovi na druge (spoljne) web stranice Portal www.sportnetwork.rs se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve pomenute sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. www.sportnetwork.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, niti se može smatrati odgovornom za sadržaje van portala.

Korisnicima www.sportnetwork.rs strogo je zabranjeno: Svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme, Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način, Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, Objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane, Objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima, Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica, Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika . Izmene uslova korišćenja

www.sportnetwork.rs zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće snositi odgovornost za moguće posledice takvih promena. Korišćenjem bilo kog sadržaja, smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Pretraga

FACEBOOK

Twitter