O nama | sportnetwork
  • Instagram

O nama


Agencija Sportnetwork je jedinstveni medijski servis koji na prostoru Srbije i Crne Gore egzistira već 18 godina. Sa jednog mesta srpskim, ali i svetskim medijima, nudi se sportski video-sadržaj, sportske informacije, izveštaji, rezultati, statistički podaci...

Svakodnevno smo prisutni na medijskoj sceni Srbije. U našoj dnevnoj ponudi nalazi se video- sadržaj koji prenosi najvažnije sportske događaje Srbije. Televizije sa nacionalnom frekvencijom i najposećeniji sportski portali Srbije programske šeme baziraju, u velikoj meri, na saradnji sa Agencijom Sportnetwork.

Uvek smo na licu mesta. Naše ekipe izveštavale su sa najvažnijih svetskih sportskih događaja, uključujući Olimpijske Igre 2012. u Londonu, Svetska prvenstva u fudbalu, 2010. u Južnoj Africi i 2014. u Brazilu i brojna druga takmičenja širom planete.

Kao specijalizovani servis angažovani smo sa najralizičitije zadatke koji podrazumevaju praćenje i izveštavanje sa sportskih događaja. Bili smo partneri najznačajnih srpskih sportskih institucija Srbije, od Ministarstva omladine i sporta, Olimpijskog komiteta Srbije do najpopularnijih klubova i sportskih udruženja.

Vlasnici smo dragocene sportske arhive. Istorija svetskog sporta kod nas je pažljivo evidentirana. Olimpijske igre, svetska i evropska prvenstva, nacionalni šampionati, turniri, prijateljski mečevi. Sve je tu! Plus raritetne fofografije, dokumenti, pisana štampa stara i po pola veka. Trudili smo se da u kolekciji istu pažnju poklonimo svim sportovima, čime se posebno ponosimo...

Iz ove riznice nastali su brojni sportski tv-serijali, propagandni spotovi, reklame... Po sistemu „ključ u ruke“ nudimo usluge produkcije i post-produkcije.

Pretraga

FACEBOOK

Twitter